Kom werken bij het Jan Kruis Museum!

Jan Kruis Museum is een vrolijk museum in het museumdorp Orvelte. U vind er een presentatie van unieke werken van tekenaar en schilder Jan Kruis, vooral bekend van de strip Jan, Jans en de Kinderen.
In haar 4-jarig bestaan heeft het museum een vaste plek verworven in het aanbod aan bezoekers van Orvelte en vele ‘fans’ naar Orvelte weten te trekken.

In de toekomst kan in het museum het werk van Jan Kruis op een meer actieve en levendige wijze worden gepresenteerd en kunnen op basis van dat werk actuele thema’s en educatieve activiteiten aangeboden worden. Daarbij zal meer gebruik gemaakt worden van digitale en andere technische mogelijkheden.

De initiatiefnemers tot het museum zoeken naar invulling van nieuwe bestuurstaken en enkele werkgroepen die gezamenlijk zorgdragen voor het voortbestaan en het ‘in beweging’ houden van het museum.

Het bestuur is eindverantwoordelijk en bepaalt het beleid, schept de voorwaarden voor de uitvoering en houdt daarop controle en stuurt zo nodig bij, delegeert, zoveel mogelijk, uitvoerende taken naar werkgroepen en externe deskundigen en maakt gebruik van de input van de uitvoerders bij het formuleren van beleid en het maken van plannen.


Functies

Bekijk hieronder de verschillende functies. Een PDF zal openen in een nieuw tabblad.

Voldoe je niet helemaal aan de eisen of wil je graag op een andere manier meehelpen? Neem dan gerust contact met ons op.
E-mail: info@jankruismuseum.nl
Telefoon: 0593 820 439

Voorzitter
Penningmeester
Secretaris
Bestuurslid Huisvesting Museum
Bestuurslid Vrijwilligersbeleid
Bestuurslid Winkel Webshop
Gastvrouw/gastheer
Werkgroepleden

Ja, ik heb interesse!

  Functie

  Winkel

  Neem eens een kijkje in onze nieuwe webwinkel!

  Naar de winkel

  Vrijwilligers

  Het museum heeft jouw hulp nodig! Wij zijn opzoek naar bestuursleden, gastheren/gastvrouwen en leden voor werkgroepen.

  Meer informatie